Sisustetaan Yhdessä

SISUSTETAAN YHDESSÄ – on helppo tapa sisustaa. Tällä palvelulla pystyt helposti löytämään kotisi tai konttorisi sisustuksesta puuttuvan elementin!
Ota kuva seinästäsi johon haluat sisustustaulun ja lähetä kuva meille. Me annamme sinulle viisi erilaista kuvallista ehdotelmaa, joista valitset seinällesi sopivimman.

 
Näin helppoa se on:

 1. Ota kuva esim. kännykkäkameralla seinästä, johon haluat sisustustaulun ja mittaa myös tulevan taulun leveys. Taulun maksimi mitat 100cm x 150cm.

 2.  

 3. Etsi TAULUJEN VÄRIT -kohdasta seinällesi sopivia kuvia (max 5kpl) ja ota talteen niiden tunnisteet (esim. Punakeltainen-vaaka-400).
  Mikäli haluat, voimme myös etsiä kuvia puolestasi.

 4.  

 5. Lähetä nämä tiedot os. esa@esvisuals.fi

 6.  

 7. Saat viikon kuluessa sähköpostiisi viisi(5kpl) erilaista sisustuskuva ehdotusta yhdistettynä kuvaan seinästäsi. Valitse vaihtoehdoista mieleisesi ja ilmoita kuvan tunniste meille.
 8.  

   

 9. Teetämme valitsemastasi kuvasta hienon canvas-materiaalilla toteutetun sisustustaulun.
  Kaikki valokuvat ovat Esa Siltalopin kuvaamia ja niissä on yksilöllinen photo art by esa siltaloppi -merkintä joka takaa massakuvista erottumisen.

      Hintaesimerkki kokonaistoteutukselle koossa 90x40cm on 185eur + postikulut. Taulun toimitusaika tilauksen saapumispäivästä on noin 2 viikkoa.
 

Taidevalokuva on arvokas taideteos, joka toimii hyvin sisustuselementtinä tuoden tilaan harmoonisuutta ja ajattomuutta.